Anunturi imobiliare gratuite

Adauga anunturi gratuite

regim hotelier

Otopeni

Vanzare Apartament 2 camere Otopeni - Ilfov

Imobiliare > Ilfov > Vanzari apartamente Ilfov > Otopeni > detalii oferta
Vanzare Apartament 2 camere Otopeni (Ilfov)

Etajul: 1
Constructie 2018
Suprafata: 52.80 metri patrati


Descriere


Doxa Residence va invita la o viata rupta de aglomeratia capitalei, dar in acelasi timp in stransa legatura cu ea. Imobilul compus din 20 apartamente este situat in zona de nord a capitalei, in apropierea Aeroportului International Henri Coanda in Orasul Otopeni, pe strada 23 August nr. 219.
Acest imobil beneficiaza de acces facil din DN 1 / Sos. Bucuresti-Ploiesti, pe Str. 23 August, la numai 5 minute de Calea Bucurestilor,sau din Pipera prin localitatea Tunari, si ofera apartamente de 2 si 3 camere, intr-un imobil compus din P+2 etaje +mansarda. Toate apartamentele au compartimentare avantajoasa pentru a putea oferi locuinte spatioase si suprafete vitrate generoase. La parter se pot uni apartamentele astfel incat spatiul sa se preteze la deschiderea unui magazin (show room ) sau sediu de firma.
Imobilul cuprinde 20 unitati locative dispuse astfel:la parter : 4 apartamente cu 3 camere, o bucatarie, doua bai si alte dependinte, la etajul 1: 6 apartamente cu 2 camere, o bucatarie, baie, balcoane (dupa caz) si alte dependinte; etajul 2: 6 apartamente cu cate 2 camere , o bucatarie,baie, balcoane (dupa caz) si alte dependinte; la mansarda : 2 apartamente cu cate 2 camere, o bucatarie, o baie, 2 balcoane generoase si alte dependinte, ; 2 apartamente cu cate 2 camere , o bucatarie, doua bai, 1 balcon si 1 terasa generoasa.

Structura imobilului : cadre din beton armat cu stalpii, grinzi si plansee din beton armat, betonul folosit B400, grinda stalp, inchiderile exterioare din zidarie cu izolatie de polistiren expandat 10 cm grosime, compartimentarile interioare din zidarie, acoperis tip sarpanta cu invelitoare din tigla metalica. Finisaje interioare, zidarie interior 12.5 cm , intre apartamente zidarie de 30 cm, tencuieli si vopsitorii lavabile, parchet in incaperile de locuit, pardoseli si placaje din materiale ceramice , pentru spatiile umede si holuri, mobila de bucatarie, finisaje ultra lux intrare apartament Aluminyum de la Alumil, intrare principala coridor cu marmura , dormitoarele matrimoniale cu tapet premium de la WALL POINT modele diverse la alegerea clientului. Finisajele exterioare :tencuiala tip Baumit si vopsitorii lavabile culoare alb, tamplarie PVC cu geamuri termopan gri antracit 63mm, caramida aparenta pentru exterior de la WALL POINT , polistiren expandat EPS70-10cm, grosime zidarie 30cm. In fiecare apartament vor fi instalate centrale termice IMMERGAZ 24 kw cu condensare, avand combustibil gazele naturale, fiecare apartament avand contoar individual (apometru) gaze.

Ca o facilitate majora vor fi puse la dispozitie 40 locuri de parcare, pentru fiecare apartament cate 2 locuri de parcare, primul loc de parcare gratuit iar al doilea va fi la pretul de 1.500 euro cu tva inclus.

In apropiere regasim urmatoarele puncte de interes:
 Mega Image
 Gradinita de stat si particulara
 Scoala Generala cu clasele 1-8
 Liceu Ioan Petrus cu clasele 9-12
 Primaria si Centrul Cultural Ion Manu
 Piata centrala
 Parcul central Otopeni
 la 10 minute de mers cu masina gasiti Complexul Baneasa Shopping ( Mall Baneasa, Carrefour, Metro, Bricostore, Decathlon, Dedeman, Selgross)Pret: 54500


Contact

rodica
Telefon:0743100720
Data inscriere: 04.10.2017

Oferta imobiliara inscrisa in: Ilfov
Vanzari apartamente > Otopeni

 

 Vanzari-inchirieri.ro nu este responsabil de corectitudinea informatiilor introduse de catre utilizatori
Ofertele imobiliare sunt introduse de catre persoane fizice sau agentii imobiliare pe propria raspundere